Herrkommittén önskar dig välkommen till årets tävlingar och aktiviteter

Herrkommittén ansvarar för samordningen av klubbens deltagande i Skånes Golfförbunds seriegolf, samt klubbmatcherna för Herrar +65 mot Falsterbo GK, Ljunghusen GK och Bokskogens GK. Dessutom ansvar kommittén för tisdagstävlingarna för Herrar på Flommen GK.

Herrkommittén 2023

Martin Bischoff, Ordförande

Sven Askenberger

Leif Edling

Göran Kristersson

Ingemar Sernbo

Jan Brunkwall

Torbjörn Hagbrand

Du glömmer väl inte att vi har en mailadress till vår webbansvarige: webbherrkommitten@gmail.com
Använd den för att skicka bilder som vi sedan kan lägga ut på vår webb. Beskriv när och var bilden togs, vem eller vilka som är med och under vilka förutsättningar den togs (tävling, träning, storm, ökenhetta:-)…..
Du får gärna komma med förslag på innehåll och kommentarer kring vår webb.
På förhand, ett stort tack till dig för att du hjälper oss att få en intressant och levande webbsida.

Aktuellt

I och med tisdagens tävling och prisutdelning är nu Herrkommitténs tävlingssäsong avslutad.

Nedan visas några utvalda bilder från prisutdelningen.

Sommarcupen

Vinnare blev Rober Lundgren (T.v).

Ralph Gyse kom på en hedrande andra plats.

Avslutningsdagens Bästboll 4-mannalag

Vinnare blev laget med:
Martin Bischoff
Bo Jertell
Per Szieger
Ingermar Sernbo

Herrligans running competition

Vinnare i slagtävlings-klassen blev Kent Lantau

Poängbogey-klassen

Vinnare i Poängbogey-klassen blev Magnus Bertilsson

Vi i Herrkommittén vill passa på att tacka alla (ingen nämnd ingen glömd) som ställt upp i våra tävlingar under 2022. Vi ser nu fram emot en träningsperiod så vi kan komma tillbaka i storform till våren 2023.

Herrtävlingar