Sommarcupen

Välkomna till Sommarcupen 2023.

Några regler och förtydliganden:

Gruppspel:
Det är 8 grupper där alla skall spela mot alla. Matchspel.
Resultatet förs in på resultatblad på anslagstavlan i klubbhuset samt skickas på email till tävlingsledaren. Instruktioner för hur resultatet skall föras in finns uppsatt på anslagstavlan som ett exempel.

Det är allas ansvar att komma i kontakt med varandra för att sätta upp en tid för er match. Alla matcher skall vara färdigspelade senast 31 juli.

Kvarts, semi och final:
Spelas under augusti och september. Resultatet förs in på resultatblad på anslagstavlan i klubbhuset samt skickas på email till tävlingsledaren.

Tee:
Seriegolfens regler för åldersbaserad tee gäller. Om motspelaren spelar från annan tee än 58 har yngre herre rätt att också spela från denna tee (med anpassad SHCP). Tävlingsledningen uppmanar deltagarna att försöka spela från samma tee då detta blir mycket trevligare.
Vilken tee man vill använda bestäms i bollen.

HCP:
Aktuellt hcp vid dagen för matchen används.

Tidsschema:
Då det är flera matcher som skall spelas i gruppspelet är det viktigt att alla tar ansvar för att komma överens om tid för de olika matcherna. tävlingsledningen uppmanar alla att ta kontakt så snart som möjligt och bestämma dag och tid för de olika matcherna.

Prisutdelning:
Prisutdelning i samband med herrarnas årsavslutning.

Frågor? Maila eller ring tävlingsledaren.

Lycka till och ha kul!

Tävlingsledare: Sven Askenberger
Mobil: 070 549 44 95

Resultat Sommarcupen

2023
1:a Lasse Gannedahl
2:a Anders Lindholm
3:a Lars-Uno Månsson
4:a Jan Brunkwall