Styrelsen

Styrelsen är, när årsmötet inte är samlat, klubbens beslutande organ och ansvarar för klubbens angelägenheter. Styrelsen ansvarar för att verksamheten inom klubben bedrivs i enlighet med av årsmötet fattade beslut. Styrelsen skall enligt stadgarna bestå av ordförande och sex till åtta (6-8) övriga ledamöter samt lägst en (1) och högst tre (3) suppleanter. Styrelsen utser inom sig vice ordförande och de övriga befattningshavare som behövs. Styrelsen får utse medlem till adjungerad ledamot.

Styrelsen 2024

Ordförande
Fredrik Lundgren, styrelsen@flommensgk.se

Ledamöter
Ann Szieger
Lars Lindebratt
Krister Clerselius
Christoffer Ekelund
Eva Stenmarck
Bo Månsson

Suppleanter
Martin Bischoff
Anders Hansson

Adjungerande
Fredrik Thiis, Klubbchef, info@flommensgk.se
Stephan Hylén, Course Manager, banan@flommensgk.se

Fredrik Lundgren, Ordförande

Medlem sedan 2015.

Jobbar med/bakgrund: Har en lång bakgrund inom marknadsföring och affärsutveckling, arbetar idag som konsult med huvudsakligt fokus på varumärkesstrategi.

Intresse utanför banan: Älskar mat och vin efter flera år i vinbranschen.

Favoritdel av banan: Sträckningen 12, 13 och 14 är tre fantastiska golfhål som vilken bana som helst hade varit stolta att kalla sina.

Ann Szieger, Vice ordförande och Ordförande Damkommittén

Medlem sedan 2005.

Jobbar med/bakgrund: Har en lång erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, de senaste 15 åren arbetade jag uteslutande med Rekrytering inom sälj och marknad. Jag är uppväxt i Halmstad, spelat golf sedan 1969, var medlem många år i Halmstad GK. Flyttade till Skåne -85 och blev först medlem i Söderslätts GK, därefter blev vi medlemmar i Flommens GK.

Intresse utanför banan: Träning, hålla igång kroppen. Stort intresse för mat och vin. Reser gärna och upptäcker ny platser. Mitt favoritresemål är Australien där ett av våra barn bor.

Favoritdel av banan: 13:e är alltid lika inspirerande med sin speciella karaktär, 15 och 16:e när man kan dra på ordentligt med både driver och fairway klubborna! Att stå på ettan och ha dagens förväntningar på rundan framför sig är en fantastisk känsla.

Lars Lindebratt, Sekreterare

Medlem sedan 2006. Började spela golf i Västervik 1968.

Jobbar med/bakgrund: Advokat med specialisering fastighetsjuridik. Gillar tvistelösning och att processa i domstol.

Intresse utanför banan: Familj, trädgård, resor och aktiemarknaden.

Favoritdel av banan: Puttinggreenen framför klubbhuset när solen går ner vid badhytterna.

Krister Clerselius, Kassör

Medlem sedan 2011.

Jobbar med/bakgrund: Civilekonom med många år i fastighetsbranschen.

Intresse utanför banan: Engamemanget i idrotten och föreningslivet har varit och är påtagligt, framför allt friidrotten, som förde mig till Skåne och MAI för länge sedan. Aktiv på löparbanan, följt av flertal styrelseuppdrag på klubbnivå, distriktsnivå och sedemera också förbundsnivå. Dagliga långa hundpromenader med vår australiska terrier Morris, i vår härliga natur.

Favoritdel av banan: Hål nr 10 efter en välförtjänt paus och medhavd fika.

Christoffer Ekelund, Ledamot och Junior- Elitkommittén

Medlem sedan 2013.

Jobbar med/bakgrund: Är utbildad civilingeniör och har jobbat med IT i ledande befattningar hela karriären, Arbetar idag som IT-chef för ett bolag inom arbetsskydd.

Intresse utanför banan: Om även övningsfältet skall räknas bort…, så blir det familj, matlagning, all form av idrott och snickeri.

Favoritdel av banan: Flommens ”Amen Corner”, d v s hål 12 till 14. När man träffar green på 14 med scoren i behåll, tittar ut över hamnen och klitterna och känner att nu kan det bli något, då måste man se upp !

Eva Stenmarck, Ledamot

Medlem sedan 2008 och började spela golf ganska sent i livet, men en sak är säker, det är aldrig för sent

Jobbar med/bakgrund: Uppväxt i Skanör, men har flyttat runt en hel del inom Sverige p.g.a. jobbet. Jag har även bott och arbetat nere i Kapstaden. Driver eget sedan år 2001 där jag får jobba med mitt älskade Afrika då jag representerar och marknadsför safarilodger, hotell, golfbanor m.m i södra och östra Afrika.

Intresse utanför banan: att umgås med mina fantastiska vänner, åka på spännande resor gärna till Afrikas bush och segla i Bohuslän på sommaren.

Favoritdel av banan: hål 13 är mitt favorithål på banan, men att pegga upp på Flommens hål 1 är alltid lika spännande och pirrigt i magen speciellt när det blåser.

Bo Månsson, Ledamot

Medlem sedan 2018.
Uppväxt i Helsingborg men valde efter ca 30 år utomlands att bosätta oss i Höllviken när vi kom tillbaka till Sverige 2018.
Flommens GK var ett naturligt val för oss då vi båda har vänner som är medlemmar samt vi träffade så många trevliga medlemmar.

Jobbar med/bakgrund: Har under min yrkesverksamma tid i stort sett arbetat utomlands med affärsutveckling och IT.

Intresse utanför banan:

Favoritdel av banan: Hål 6 är alltid en stor utmaning och hål 18 är ett svårt avslutningshål.

Martin Bischoff, Suppleant och Ordförande Herrkommittén

Jag har spelat golf med några avbrott sedan 1985. Blev medlem 2007.

Jobbar med/bakgrund: Jag har arbetat inom industriell processautomation med allt från konstruktion/programmering till försäljning och marknadsföring både i Sverige och utomlands.

Intresse utanför banan: Familjen, hus och hem, och vår lille hund, veteranbil, resor och numera mer sällan utförsåkning.

Favoritdel av banan: Att en ljummen sommarkväll sitta på bänken vid tee 14, efter ett bra resultat på hål 13, och njuta av en räksallad med en god dyck.

Anders Hansson, Suppleant och Ordförande Tävlingskommittén

Medlem sedan 1987

Jobbar med/bakgrund: Tidigare riksdagsledamot under 16 år. Driver nu eget företag inom kommunikation och government affairs.

Intresse utanför banan: Är ålderman i anrika St Knuts gille i Skanör & Falsterbo. Mycket intresserad av historia, natur, basket, handboll och skytte.

Favoritdel av banan: Backtee på hål 15 – ett relativt högt beläget utslag som är en utmaning i alla väder. Hål 17 – banans vackraste hål speciellt en tidig morgon när dimman sakta lättar över vattenhindren.