Flommens Golfklubb har ett unikt och bra läge i Falsterbo. Trevliga lokaler och en härlig uteservering med fantastisk utsikt mot golfbanan och strandens klitter. Golfrestaurangen är medlemmarnas ”vardagsrum” och ska erbjuda en varm vänlig, och välkommande miljö. Vi ser gärna att vår nya krögare är en integrerad del av klubben och samverkar i olika typer av medlemsarrangemang.

Tusentals golfspelande gäster passerar klubben under året, men även ett stort antal andra gäster än golfarna. Här finns förutsättningar att framgångsrikt driva en golfinriktad restaurang och bar samt fest- och cateringverksamhet.

För att lyckas tror vi att ni:

  • Har en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap.
  • Har erfarenhet av att driva restaurang i eget företag.
  • Kan presentera en prisvärd meny till seniorer och juniorer.
  • Har stort affärsfokus och är förtroendegivande
  • Är positiva, sociala och stresståliga.

Vi värdesätter förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra medlemmar och gäster. Ni får gärna ha en anknytning till golfsporten och dess villkor. För rätt personer erbjuder vi en unik möjlighet att driva restaurang i ett attraktivt område, till mycket förmånliga villkor.

Vi vill gärna lyssna på era idéer, hur ni vill driva och utveckla vår restaurang. Kontakta oss på styrelsen@flommensgk.se eller ring vår ordförande Fredrik Lundgren på 070-737 96 60 för mer information