Ännu en fantastisk Rosa Pantern-tävling är avslutad! Hela 14 lag kom in med den rosa bollen i behåll och samtliga fick pris från det gedigna prisbordet. Tack våra sponsorer för detta!

Vinnarlaget med 42 p bestod av Petra, Susann, Jessika & Emelie. På andraplatsen på 40 p kom Monica, Ann-Christin, Kristina och Ingalill. Och tredjeplatsen kneps av Kerstin, Lena, Cecilia och Eva med 38 p. Grattis alla vinnare!

Den lilla rosa bollen är lätt att bli av med så därför finns även Andra Chansen där samtliga lagmedlemmars resultat på fem slumpvist utvalda hål räknas. Här vann Stefana, Carina, Ingrid och Susanne på 44 p. Mari, Annika, Bitte och Helena kammade hem andraplatsen på 44 p även dem. På tredje plats kom Anna-Karin, Lena, Marie och Helen på 41 p. Stort grattis även till er!

Närmast hål vanns av Kristina Jädert på 3,74 m. Och närmast linjen på 0,75 m kom Inger Bomark.

Damkommittén tackar speciellt tävlingsledare Eva Paulsson med sitt team Eva Blomqvist och Lena Almström samt tackar alla deltagare och funktionärer för en härlig dag. Minst 33 000 kr kommer nu att skänkas till Bröstcancerfonden! Tack för att ni bidragit till detta!