Vill ni synas på klubben – bli partner med oss!

Låt ditt företag bli en del av Flommens Golfklubb. Att synas i rätt sammanhang är viktigt och vi vill gärna hjälpa dig och ditt företag.

Det unika läget och förutsättningarna som Flommens Golfklubb har med ca 1600 medlemmar gör att här finns mycket bra profileringsmöjligheter. Det är en naturlig mötesplats med många besökare till klubben och dess omgivningar, såsom närheten till vackra stränder där man kan njuta av bad, härliga strandpromenader och det rika djur- och fågellivet på naturreservatet Flommen och Måkläppen.

Som partner med Flommens Golfklubb kan du visa upp dig för denna målgrupp på ett enkelt och effektivt sätt. Oberoende vilken typ av verksamhet du bedriver finner vi den rätta kombinationen av verktyg för att uppnå önskad effekt. Flommens Golfklubb är kommunikationsplatsen där ditt företag får komma till sin rätt i en unik och positiv miljö där människor mår bra!

Vi erbjuder flera attraktiva exponeringsmöjligheter i våra Partnerskapspaket och i ”Par Partner”. Självfallet är vi öppna för nya idéer och förslag, så är du ute efter en speciallösning ser vi fram emot att få skräddarsy paketet så det passar dig och företagets behov.

Låt oss träffas så vi kan berätta mer om hur vi kan hitta ett givande samarbete för just ditt företag!

Välkommen att kontakta oss!