Seriegolf

Skåneserien 2022
Resultat

Sista omgången av Skåneserien kategori II spelades den 15 september på Ystad GK, och vårt lag kom på sjunde plats, vilket innebar att vi totalt hamnade på elfte plats i årets tävling.

Sista omgången av Skåneserien kategori I spelades den 13 september på Österlens GK, Djupadal. Tyvärr lyckades inte vårt lag ta en av de tre finalplatserna utan hamnade på elfte plats i sista tävlingen, vilket innebar att vi föll från femte till nionde plats totalt. Resultatlista längst ner på sidan.

När tredje omgången av kategori I är spelad (en tävling återstår) ligger vårt lag på femte plats. De tre bästa lagen går vidare till finalspelet mot de tre bästa lagen i zonerna Nord och Mitt.

Tredje omgången av kategori II spelades på Tegelberga och vårt lag ligger kvar på elfte plats av tretton tävlande lag. Även här gäller att de tre bästa lagen går vidare till final.

Efter två omgångar av Skåneserien ligger vårt lag i Kategori I på femte plats (13 lag deltager) och laget i Katergori II ligger på elfte plats (13 lag deltager).

Vi tävlar i två kategeorier – I och II.

KAT I (hcp +8-22,9)
10 maj Abbekås
16 juni Ystad
15 augusti Velinge
13 september Österlen

Ansvarig Kat I: Annika Wallenborg Schoop
annika.wallenorg@telia.com

KAT II (hcp 23,0-29,9)
17 maj Bedingge
14 juni Söderslätt
9 augusti Tegelberga
15 september Ystad

Ansvarig Kat II: Ann Szieger
ann.szieger@gmail.com

Vi hoppas att du vill representera Flommen i år.